Soundbar-høyttaler

  Soundbar-høyttaler

  Kraftig lyd for alle TV-er

  Ikke la deg lure av størrelsen, for denne lille lydplanken CSS2115 fra Philips gir skikkelig trøkk! Med to dedikerte diskanthøyttalere trenger du ikke lenger å høre på dempede dialoger. DoubleBASS og Virtual Surround Sound-teknologi gjør det enda mer spennende og gir filmen surroundlyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

Virtual surround, Ekstern subwoofer, Innganger: optisk, koaksial, aux, lyd CSS2115/12 Finn lignende produkter

Kraftig lyd for alle TV-er

med subwoofer

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • Gled deg over musikk fra iPod/iPhone/iPad med Music iLink

  Gled deg over musikk fra iPod/iPhone/iPad med Music iLink

  Philips Music iLink gjør at du enkelt kan spille av musikken din direkte fra en iPod/iPhone/iPad, MP3-spiller eller bærbar PC via en enkel tilkobling til hjemmekinoanlegget. Det er bare å koble lydenheten til Music iLink-kontakten, og nyte musikken din med den overlegne lydkvaliteten til Philips-hjemmekinoanlegget.

 • Diskré profil for å passe perfekt foran TVen

  Diskré profil for å passe perfekt foran TVen
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i