underholdningssystem med dokkingstasjon

  Bluetooth

  underholdningssystem med dokkingstasjon

  Kos deg med trådløs musikk med Bluetooth®-teknologi

  Med Bluetooth®-teknologi kan du med BTM630 mikro-Hi-Fi-anlegget lytte til musikk trådløst fra mobilen og PCen. De komplette audiosystemfunksjonene inkluderer innebygd mikrofon for håndfrie samtaler og mulighet for å bytte mellom samtaler og musikk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

underholdningssystem med dokkingstasjon

Bluetooth, USB- og SD-kortspor BTM630/12 Finn lignende produkter

Kos deg med trådløs musikk med Bluetooth®-teknologi

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • USB Direct og SD-/MMC-kortspor for MP3-/WMA-musikkavspilling

  USB Direct og SD-/MMC-kortspor for MP3-/WMA-musikkavspilling

  Takket være fullstendig filoverførbarhet kan du glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer digital musikk via de innebygde USB Direct- og SD-/MMC-kortsporene. Det er bare å koble enheten til USB-porten eller sette inn minnekortet i SD-/MMC-kortsporet på Philips-musikksystemet, og den digitale musikken og de digitale bildene spilles av direkte fra enheten. Nå kan du dele favorittøyeblikkene din med familie og venner.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Alt-i-ett-fjernkontroll for systemet og iPoden

  Alt-i-ett-fjernkontroll for systemet og iPoden

  Med Philips' alt-i-ett fjernkontroll kan du nå enkelt navigere i både Philips-musikksystemet og iPod'en gjennom hundrevis av sanger med ett trykk på fjernkontrollen. Naviger raskt, men enkelt, gjennom hundrevis av filer ved å vise informasjon sortert etter spilleliste, album, artist, sjanger eller spor. Dette gjør det mulig å bruke én hånd, og det garanterer en unik brukeropplevelse.

 • Spill musikk fra mobiltelefonen og PCen med Bluetooth-teknologi

  Spill musikk fra mobiltelefonen og PCen med Bluetooth-teknologi
 • Innebygd mikrofon og høyttalere for håndfrie mobilsamtaler

  Innebygd mikrofon og høyttalere for håndfrie mobilsamtaler
 • Bytter automatisk mellom telefonsamtaler og musikkavspilling

  Bytter automatisk mellom telefonsamtaler og musikkavspilling
 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Elegant design med superslank CD-spalte

  Elegant design med superslank CD-spalte
 • Ettrykks digitalt MP3-opptak med dobbelt så høy hastighet, uten datamaskin

  Koble USB-masselagringsenheten til USB-porten på Philips' audiosystem og begynn å ta opp favorittmusikken din fra CDer til USB-enheten eller MP3-spilleren i dobbelt så høy hastighet – med ett trykk og uten datamaskin.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i