Hi-Fi mikrosystem

  Bluetooth

  Hi-Fi mikrosystem

  Kos deg med trådløs musikk via Bluetooth-teknologi

  Med Bluetooth-teknologi kan du med BTM177 mikro-Hi-Fi-anlegget lytte til musikk trådløst fra mobiltelefonen og PCen. De komplette audiosystemfunksjonene inkluderer innebygd mikrofon for håndfrie samtaler og mulighet for å bytte mellom samtaler og musikk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi mikrosystem

Bluetooth, innebygde høyttalere for anrop BTM177/12 Finn lignende produkter

Kos deg med trådløs musikk via Bluetooth-teknologi

fra mobiltelefon eller PC

 • Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på Philips Hi-Fi-systemet. Den digitale musikken spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Spill musikk fra mobiltelefonen og PCen med Bluetooth-teknologi

  Spill musikk fra mobiltelefonen og PCen med Bluetooth-teknologi
 • Innebygd mikrofon og høyttalere for håndfrie mobilsamtaler

  Innebygd mikrofon og høyttalere for håndfrie mobilsamtaler
 • Bytter automatisk mellom telefonsamtaler og musikkavspilling

  Bytter automatisk mellom telefonsamtaler og musikkavspilling
 • Loudness for bass- og diskantøkning

  Det er vanskelig å høre høye og lave frekvenser i lydspekteret – særlig ved lavt volum. Ved å aktivere loudness-funksjonen forsterkes bassen og diskanten slik at du kan nyte en mer balansert lydoppfatning.

 • 50 W RMS total utgangseffekt

  Denne Philips-høyttaleren har en total utgangseffekt på 50 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Ettrykks digitalt MP3-opptak med dobbelt så høy hastighet, uten datamaskin

  Koble USB-masselagringsenheten til USB-porten på Philips' audiosystem og begynn å ta opp favorittmusikken din fra CDer til USB-enheten eller MP3-spilleren i dobbelt så høy hastighet – med ett trykk og uten datamaskin.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i