Trådløs stereohøyttaler

  Trådløs stereohøyttaler

  Høy, dynamisk lyd

  Musikken strømmer trådløst med Bluetooth® til kraftige bassreflekshøyttalere på 20 W som gir stor lyd. Du kan raskt lade smartenhetene dine med den innebygde USB-porten – og det hele har en stilig design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs stereohøyttaler

Bluetooth®, Klokkevisning, USB-lading, 20 W BT4100/12 Finn lignende produkter

Høy, dynamisk lyd

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • USB-port for å lade alle mobile enheter

  Høyttaleren har en USB-port. Hvis batteriet til smarttelefonen er i ferd med å gå tomt enten hjemme eller når du er på farten, kan du overføre strømmen som er ladet opp i den bærbare høyttaleren til den mobile enheten din.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i