1
Ikke tilordnet

BD-R

  BD-R

  5 x større og bedre enn DVD

  Blu-ray-plater er det største fremskrittet innenfor optiske medier siden DVD. Med fem ganger kapasiteten kan du nå ta opp høydefinisjonsvideo på én høykapasitetsplate, raskt og enkelt. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5 x større og bedre enn DVD

Blu-ray-plater er det største fremskrittet innenfor optiske medier siden DVD. Med fem ganger kapasiteten kan du nå ta opp høydefinisjonsvideo på én høykapasitetsplate, raskt og enkelt. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

5 x større og bedre enn DVD

Lagrer 25 GB eller 135 minutter med HD-video

 • 25 GB på én plate = 5 x mer kapasitet enn en DVD

  Blu-ray er det mest avanserte optiske plateformatet med høy kapasitet nå. Takket være de store fremskrittene innen BD-laserteknologien kan du lagre opptil 25 GB på én enkel plate. Det er fem ganger mer enn på eksisterende (ettlags) DVDer.

 • Superraske opptakshastigheter på opptil 9 MB per sekund

  1 til 2 x opptakshastighet gjør at det kan tas opp i hastigheter mellom 4,5 og 9 MB per sekund, slik at du kan ta opp mer på kortere tid.

 • Lagrer 135 minutter høydefinisjonsvideo

  For å holde følge med den økende populariteten for høyoppløsningsvideo, gir Blu-ray-platene med ett lag lagringskapasitet for opptil 135 minutter med HD-video. Hvis du tar opp med normal DVD-kvalitet, kan du lagre opptil 5,5 timer video.

 • Ekstra robust belegg beskytter platen

  Philips Blu-ray-plater har et belegg med uovertruffen styrke og enhetlighet, som beskytter platens viktige innspillingslag. Laget påføres ved hjelp av en vakuumbindende teknologi som er utviklet av Philips, som sikrer uovertruffen lik tykkelse på 100 µm. Platen tåler mye bruk, fingeravtrykk, skraper og smuss uten behov for beskyttelseskassett. Philips Blu-ray-plater har overlegen kvalitet i forhold til vanlige CDer og DVDer.

 • Presisjonspregede stempler garanterer overlegen kvalitet

  Philips Blu-ray-plater produseres ved hjelp av en unik prosess som er utviklet av Philips. Det brukes avansert UV-behandlingsutstyr for å produsere stempler som brukes for sprøytestøping av BD-platene. Philips styrer hver del av produksjonsprosessen under ett tak. Resultatet gir enestående reproduserbarhet og kvalitet.

 • Feilkorrigeringssystemet sikrer opptak og muligheten for avspilling

  Blu-ray-plater har et avansert feilkorrigeringssystem som er mye kraftigere enn i CDer og DVDer, og data og video beskyttes på best mulig måte.

 • Stabile uorganiske opptakslag sikrer pålitelighet

  Opptakslagene er laget av svært stabile uorganiske lag som ikke påvirkes av lys, slik at platen varer lenge. Denne typen uorganiske opptakslag er en betydelig forbedring fra de organiske lagene som brukes i opptaks-CD-/DVD-plater, og de gir mer stabil drift og lenger levetid for platen.

 • Kompatibel med alle Blu-ray-plateenheter

  Philips Blu-ray-plater produseres med stor opptakskapasitet og er sertifisert for kompatibilitet med de krevende spesifikasjonsstandardene som er bestemt av Blu-ray Disc Association (BDA). Dette betyr at de er kompatible med alle typer BD-drivere eller -opptakere. For best mulig resultat anbefales Philips TripleWriter™ Blu-ray-driver for PC eller Philips BD Video Recorder for video.

 • Det er så enkelt som dra og slipp – uten å bruke tid på forhåndsformatering

  Med Philips Blu-ray-plater er det bare å dra og slippe, uten behov for formatering. Det spesielle filsystemet UDF 2.5 gjør at det går enklere og raskere å flytte filer og HD-video enn noen gang før.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i