Ikke tilordnet

LCD-berøringsskjerm

  LCD-berøringsskjerm

  Publikum involveres

  Lever meldingen til publikum i strålende klarhet. Den kapasitive berøringsskjermen gjør at du kan engasjere kunder på offentlige steder på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-berøringsskjerm

140 cm (55"), multimedia, Full HD BDT5571VX/02 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med den robuste flerberøringsskjermen

 • Panel på 120 Hz

  Gled deg over klare videobilder takket være panelet på 120 Hz. Selv raske actionscener kan sees uten forstyrrelser, noe som forbedrer seeropplevelsen din.

 • 2 berøringspunkter

  Gled deg over interaktiv flerberøringsfunksjonalitet. Fordelene er en mer robust berøringsskjerm kombinert med flerberøring og bruk av mer allsidig berøringsprogramvare.

 • Kapasitiv berøring

  Denne kapasitive berøringsskjermen har 5 mm herdet glass. Den er dermed praktisk for offentlig bruk og enkel å rengjøre.

 • Én ledning

  Ta full kontroll over skjermen ved å kjøre alle driftskommandoer samt videosignalet gjennom én enkelt HDMI-kabel. Denne unike funksjonen gjør det mye enklere og mer praktisk å sikre jevn drift og jevnt vedlikehold av skjermen. Consumer Electronics Control-kommandoer (CEC) gjør at det blir barnemat å finne viktig informasjon.

 • RJ45

  Enkel administrasjon av skjermen er tilgjengelig takket være introduksjonen av LAN-porten (RJ45). Du kan konfigurere hver skjerm eller finne ut statusen til hver enhet raskt og enkelt via en RJ45-tilkobling.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste installasjoner med berøringsskjermer for flere brukere. Ganske ofte gir de ekstra dybde til den offentlige visningen samt mye kabelrot. Denne berøringsskjermen for flere brukere har Smart utstyr i bakdekselet som passer til mange profesjonelle, kompakte PCer. I tillegg er det løsninger for effektiv kabelføring.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i