Ikke tilordnet

LCD-berøringstotem for utendørs bruk

  LCD-berøringstotem for utendørs bruk

  Publikum involveres mer utendørs

  Få viktig informasjon eller markedsføringsmeldinger ut til publikum i strålende klarhet. Og takket være den interaktive berøringsskjermen kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-berøringstotem for utendørs bruk

117 cm (46"), multimedia, Full HD BDT4651TO/02 Finn lignende produkter

Publikum involveres mer utendørs

med flerberøringstotemet for utendørsbruk

 • 2 berøringspunkter

  Gled deg over interaktiv flerberøringsfunksjonalitet. Fordelene er en mer robust berøringsskjerm kombinert med flerberøring og bruk av mer allsidig berøringsprogramvare.

 • Kapasitiv berøring

  Denne kapasitive berøringsskjermen har 5 mm herdet glass. Den er dermed praktisk for offentlig bruk og enkel å rengjøre.

 • Tåler alt slags vær

  Utendørstotemet er det perfekte verktøyet for utendørs Signage. Inviter kundene dine eller vis veien. Dette utendørstotemet er enkelt å bruke i alle miljøer. Skjermen som tåler alt slags vær, tar vare på og beskytter alt utstyret. Integrert kjøling, ventilasjon og oppvarmingsmuligheter passer til alt slags vær.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i