Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Publikum involveres

  Få viktig informasjon og markedsføringsbudskap ut til publikum i strålende klarhet med BDL4251VM/04-skjermen. Og takket være den interaktive berøringsskjermen kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4251VM/04 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med 107 cm (42") LCD-berøringsskjerm

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Public Signage-skjermer blir brukt for de mest krevende bruksområdene. Skjermene er derfor utformet og testet spesifikt for høy belastning, til og med når det kreves bruk hele døgnet.

 • Fire berøringspunkter

  Gled deg over en interaktiv opplevelse med fire berøringspunkter. Perfekt når du har mer enn én bruker som trenger å bruke programmet ditt samtidig. De fire berøringspunktene gir en svært kostnadseffektiv løsning.

 • Optiske berøringsbilder

  Med fire kameraer, et plassert i hvert hjørne på skjermen, får du førsteklasses presisjon og raske optiske berøringsbilder uten at du trenger å trykke med kraft. Berøringsskjermen gir rask respons og den nøyaktigheten som du krever, enten du bruker en bar finger, finger i hanske eller en 4 mm pekeenhet.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB. Ingen kalibrering kreves.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Høy lysstyrke for klarere bilder

  Opplev et klarere bilde på steder med mye lys takket være panelet på 700 nit. Publikum får bedre bildekvalitet på steder som ikke er i direkte sollys, men fortsatt lysere enn vanlig. Dette gir en optimal seeropplevelse.

 • Lysstyrken justeres automatisk med omgivelseslys

  Justeringen av skjerminnstillingene skal tilpasses omgivelseslys slik at brukeren slipper å endre innstillingene.

 • HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Avansert funksjon for anti innbrenning av bilde

  Statiske bilder som holdes på skjermen i lengre perioder kan gi et "spøkelsesbilde" eller innbrent bilde-effekt på LCD-skjermer. Selv om innbrenning av bilder på LCD-skjermer ikke er permanent, vil du forhindre at det skjer, spesielt på steder der innhold vises hele døgnet.

 • IR-berøring

  Med et usynlig infrarødt rutenett øverst på skjermen kan du glede deg over fantastisk nøyaktighet og rask svartid, selv når den blir berørt av en finger, hanske eller pekeenhet. Og ingen "spøkelsespunkter".

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i