Ikke tilordnet

LCD-berøringsskjerm

  LCD-berøringsskjerm

  Publikum involveres

  Lever meldingen til publikum i strålende klarhet. Den kapasitive berøringsskjermen gjør at du kan engasjere kunder på offentlige steder på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-berøringsskjerm

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4225EX/02 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med den robuste flerberøringsskjermen

 • 2 berøringspunkter

  Gled deg over interaktiv flerberøringsfunksjonalitet. Fordelene er en mer robust berøringsskjerm kombinert med flerberøring og bruk av mer allsidig berøringsprogramvare.

 • Kapasitiv berøring

  Denne kapasitive berøringsskjermen har 5 mm herdet glass. Den er dermed praktisk for offentlig bruk og enkel å rengjøre.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • HDMI-inngang

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i