Ikke tilordnet

LCD-berøringsbord

  LCD-berøringsbord

  Publikum involveres

  Få viktig informasjon eller markedsføringsmeldinger ut til publikum i strålende klarhet. Og takket være det interaktive berøringsbordet kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-berøringsbord

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4225ET/06 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med berøringsbordet for flere brukere

 • Ekte flerberøring med seks samtidige berøringspunkter

  Gled deg over en mer interaktiv opplevelse med opptil seks berøringspunkter til samme tid. Ideell når mer enn én bruker skal samhandle med programmet samtidig. Seks berøringspunkter gir en svært kostnadseffektiv løsning.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • HDMI-inngang

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Infrarød berøring

  Med et usynlig infrarødt rutenett øverst på skjermen kan du glede deg over fantastisk nøyaktighet og rask svartid, selv når den blir berørt av en finger, hanske eller pekeenhet. Og ingen "spøkelsespunkter".

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB.

 • Berøringsbord

  Denne berøringsskjermen for flere brukere kan brukes i horisontal stilling. Den leveres med fire 8 cm høye føtter i rustfritt stål som kan skrus inn i hjørnene bak på skjermen. Med denne funksjonen kan du gjøre skjermen om til et berøringsbord.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i