Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Publikum involveres

  Få viktig informasjon og markedsføringsbudskap ut til publikum i strålende klarhet med BDT3215EM/04-skjermen. Og takket være den interaktive berøringsskjermen kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

81 cm (32"), multimedia, HD-klar BDT3215EM/04 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med 81 cm (32") LCD-berøringsskjerm

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • Optiske berøringsbilder

  Med fire kameraer, et plassert i hvert hjørne på skjermen, får du førsteklasses presisjon og raske optiske berøringsbilder uten at du trenger å trykke med kraft. Berøringsskjermen gir rask respons og den nøyaktigheten som du krever, enten du bruker en bar finger, finger i hanske eller en 4 mm pekeenhet.

 • Fire berøringspunkter

  Gled deg over en interaktiv opplevelse med fire berøringspunkter. Perfekt når du har mer enn én bruker som trenger å bruke programmet ditt samtidig. De fire berøringspunktene gir en svært kostnadseffektiv løsning.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB. Ingen kalibrering kreves.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Avansert funksjon for anti innbrenning av bilde

  Statiske bilder som holdes på skjermen i lengre perioder kan gi et "spøkelsesbilde" eller innbrent bilde-effekt på LCD-skjermer. Selv om innbrenning av bilder på LCD-skjermer ikke er permanent, vil du forhindre at det skjer, spesielt på steder der innhold vises hele døgnet.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Fjernstyring og konfigurering via RS232

  Fjernstyringssystemet gir brukeren mulighet til å kontrollere og justere skjermene eksternt via RS232-protokollen. Ved hjelp av CEC kommandoer kan du få full kontroll over alle skjermene i signage-nettverket når som helst.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i