Ikke tilordnet

Videoveggskjerm

  Videoveggskjerm

  Skap de mest fantastiske videoveggene

  Skap de mest fantastiske videoveggene med vårt utvalg av videoveggmodeller. Med så godt som ingen ramme og praktfull bildekvalitet i full HD får du en svært minneverdig visuell opplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Videoveggskjerm

55", Direkte LED-bakbelysning, Full HD BDL5587XL/00 Finn lignende produkter

Skap de mest fantastiske videoveggene

med denne LED-visningen uten ramme

 • Sørg for at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt med FailOver

  Sørg for at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt med FailOver

  Det at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt, er avgjørende for krevende kommersielle bruksområder. Selv om det er usannsynlig at innholdet svikter fullstendig, sørger FailOver for beskyttelse døgnet rundt med en nyskapende teknologi som spiller av sikkerhetskopiert innhold på skjermen hvis mediespilleren svikter. FailOver trer automatisk i kraft når hovedinngangssignalet svikter. Velg en tilkobling for hovedinngangssignal og en tilkobling for FailOver, så er du umiddelbart beskyttet.

 • DVI-seriekobling

  DVI-seriekobling

  Skap en digital videovegg bestående av opptil 150 skjermer i en 15 x 10-konfigurasjon med en DVI-seriekobling. Koble helt enkelt DVI-ut-porten til en DVI-inn-port på en annen skjerm for å skape den mest slående videoveggopplevelsen som finnes.

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Direkte LED-bakbelysning

  Få overlegen lyslikhet med direkte LED-bakbelysning som gir et enda bedre kontrastforhold. Renere hvitfarger gir en enda bredere fargegamut og forsterker fargegjengivelsen, noe som gjør seeropplevelsen enda bedre enn før. Og med mye lavere strømforbruk blir din totale TCO også lavere.

 • Rammeløs design for slående videovegger

  Skap den mest slående videoveggen med rammeløse skjermer. Med muligheter for konfigurasjoner opptil 15 x 10 skjermer og noen av de smaleste sprossene på markedet vil du nesten ikke merke mellomrommet mellom bildene, noe som gir deg den mest fantastiske og minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Høy lysstyrke for klarere bilder

  Opplev et klarere bilde på steder med mye lys takket være panelet på 800 nit. Publikum får bedre bildekvalitet på steder som ikke er i direkte sollys, men fortsatt lysere enn vanlig. Dette gir en optimal seeropplevelse.

 • Avansert fargekalibrering

  Få en jevn farge på tvers av alle skjermer som er installert i nettverket, takket være vårt avanserte fargekalibreringsverktøy. Dette verktøyet tilpasser automatisk alle skjermer i Signage-oppsettet for å sikre maksimal konsekvens i farger, slik at publikum får den mest minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Smartkontroll-programvarepakke

  Kontroller og administrerer alle signage-skjermene på nettverket med dette kraftige programvareverktøyet som lar deg endre innstillingene for skjermen din sentralt via en RJ45- eller RS232-tilkobling. Du kan bruke smartkontroll til å angi videoinngang, tilpasse fargeinnstillingene, angi skjermens ID når du oppretter videovegger, og til og med diagnostisere hver skjerms status, noe som gir deg alt du trenger for å håndtere skjermen fra en sentral plassering.

 • IR-passering

  Ta kontroll over alle skjermer i signage-nettverket via én fjernkontroll, via hovedskjermen. Dette er enkelt og praktisk, og betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at konfigureringsinnstillinger endres på andre skjermer når du bruker fjernkontrollen.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i