Ikke tilordnet

3D-skjerm uten briller

  3D-skjerm uten briller

  Opplev 3D med fantastisk dybde

  Lever meldinger i imponerende 3D med førsteklasses bildekvalitet, uten at du trenger spesialbriller. Med 28 visninger kan du levere utrolige bilder som imponerer publikum. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions 3D-skjerm uten briller

55", Edge LED-bakbelysning, Full HD, Autostereoskopisk 3D BDL5535VS/00 Finn lignende produkter

Opplev 3D med fantastisk dybde

Uten at du trenger spesialbriller

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Gled deg over en glimrende 3D-opplevelse uten behov for spesialbriller takket være effekten av autostereoskopisk 3D. Med linseformet teknologi får du glimrende klarhet og dybde, noe som gjør 3D-opplevelsen enda bedre.

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • Full HD LED-teknologi for strålende bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • 28 linseformede visninger som gir utrolig jevne 3D-bilder

  Med 28 linseformede visninger kan du se på virtuelle objekter på 3D-skjermen, noe som gir deg den mest imponerende 3D-visningseffekten som finnes.

 • 3D- og 2D-skjerm med dobbel modus

  Skjermen kan brukes til en rekke oppgaver siden den kan kontrolleres i både 2D- og 3D-modus. 4K UHD-oppløsningspanelet gir flott bildekvalitet og ekte fargegjengivelse i 2D- og 3D-modus. Den integrerte prosessorkjernen for signalavspillingen gir innholdsskapere og sluttbrukere full kontroll over kvaliteten og karakteristikkene til dybdeeffekten på bildet.

 • Justerbare popup-effekter for å optimalisere 3D-effekten

  Fengslende popup-effekter på skjermen kan justeres for å optimalisere 3D-effekten på alle bruksområder.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Optisk bonding for høy kontrast og sterke farger

  Optisk bonding er et beskyttende glass som limes på skjermen. En skjerm med bonding øker kontrastforholdet ved å redusere mengden av omgivelseslys som reflekteres. Optisk bonding forlenger holdbarheten og øker skjermens slitestyrke.

 • 3D-systemløsning

  Systemløsningen er utformet for maksimalt gjenbruk av innhold/konsepter fra 2D signagebransjen. Nøkkelen til dette er det fleksible 2D-pluss-dybdeformatet som tillater at innholdsskapelse og innholdsvisualisering frigjøres fra hverandre. Fremstillingskjernen som er integrert i de autostereoskopiske 3D-skjermene, støtter det unike Declipse-bildeformatet som gir en ekte 3D-effekt med større synsfelt.

 • Visualisering av 3D-innhold

  Programvareverktøy leveres med skjermen for å spille av 3D-innhold og kontrollere visualiseringsparametrene for 3D og 2D. Det faktiske 3D-innholdet kan lages via tilleggsprogrammer som er tilgjengelig for populære programvarepakker for 3D-animasjon. Eksisterende 2D- eller stereoinnhold kan konverteres til 2D-pluss-dybdeformat. 2D-pluss-dybdeformatet er kompatibelt med eksisterende komprimeringsverktøy, siden den ekstra båndbredden for dybden er liten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i