Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Slående bildekvalitet

  Få frem et krystallklart markedsføringsbudskap, selv på plasser med mye sollys eller annet lys. LCD-skjermen på 1500 nit gir førsteklasses bildekvalitet, så å si overalt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

117 cm (46"), multimedia, Full HD BDL4651VH/00 Finn lignende produkter

Slående bildekvalitet

selv i omgivelser med mye lys

 • SmartPower for energisparing

  SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Projiserer bilder med høy lysstyrke selv i dagslys

  Nyt en utmerket audiovisuell opplevelse selv i områder opplyst av direkte sollys, takket være panelet på 1500 nit. Den høye lysstyrken gir en rekke nye implementeringsmuligheter spesielt på steder som har sterkt omgivelseslys, noe som gir krystallklare bilder på nesten alle steder der sterkt omgivelseslys er et problem. Det er imidlertid viktig for å sikre at skjermen er plassert i et kabinett med klimaanlegg ved slike installasjoner. Se instruksjonsboken for informasjon om miljømessige driftsforhold.

 • Perfekt for bruk i sollys

  Med et panel med svært god lysstyrke er denne modellen perfekt for installasjon i alle typer omgivelser, selv i direkte sollys. Men det er avgjørende å sørge for at skjermen kjøles ned i et deksel med air-condition for å unngå at svarte prikker vises på panelet.

 • Slank rammedesign for et stilig utseende

  En slank rammedesign legger et stilig utseende til en offentlig skjerm, slik at den glir varsomt inn i nesten alle miljøer. Dessuten gjør designen skjermen ideell for videoveggmatriser.

 • Lysstyrken justeres automatisk med omgivelseslys

  Justeringen av skjerminnstillingene skal tilpasses omgivelseslys slik at brukeren slipper å endre innstillingene.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Temperatursensor måler tilstanden

  Denne Public-skjermen inneholder en temperatursensor for å overvåke tilstanden. Hvis den interne temperaturen overstiger den forhåndsinnstilte terskelen, aktiveres to interne vifter automatisk for å kjøle ned skjermen til normal tilstand.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Den forbedrede zoomfunksjonen støtter bruk av matrise

  Den interne zoomfunksjonen gir enkel implementering av en videoveggmatrise uten behov for dyrt eksternt utstyr. Den har muligheter for mange forskjellige konfigurasjoner, slik at det å skape en fantastisk videovegg, har blitt definisjonen på enkelt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i