Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  En fullstendig 3D-opplevelse

  Lever meldinger i imponerende 3D med førsteklasses bildekvalitet, uten at du trenger spesialbriller. Med 28 visninger kan du levere utrolige bilder som imponerer publikum. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

107 cm (42"), Autostereoskopisk 3D, Full HD BDL4251VS/00 Finn lignende produkter

En fullstendig 3D-opplevelse

uten at du trenger spesialbriller

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Gled deg over en glimrende 3D-opplevelse uten behov for spesialbriller takket være effekten av autostereoskopisk 3D. Med linseformet teknologi får du glimrende klarhet og dybde, noe som gjør 3D-opplevelsen enda bedre.

 • SmartPower for energisparing

  SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • Visualisering av 3D-innhold

  Programvareverktøy leveres med skjermen for å spille av 3D-innhold og kontrollere visualiseringsparametrene for 3D og 2D. Det faktiske 3D-innholdet kan lages via tilleggsprogrammer som er tilgjengelig for populære programvarepakker for 3D-animasjon. Eksisterende 2D- eller stereoinnhold kan konverteres til 2D-pluss-dybdeformat. 2D-pluss-dybdeformatet er kompatibelt med eksisterende komprimeringsverktøy, siden den ekstra båndbredden for dybden er liten.

 • 3D-systemløsning

  Systemløsningen er utformet for maksimalt gjenbruk av innhold/konsepter fra 2D signagebransjen. Nøkkelen til dette er det fleksible 2D-pluss-dybdeformatet som tillater at innholdsskapelse og innholdsvisualisering frigjøres fra hverandre. Fremstillingskjernen som er integrert i de autostereoskopiske 3D-skjermene, støtter det unike Declipse-bildeformatet som gir en ekte 3D-effekt med større synsfelt.

 • 3D- og 2D-skjerm med dobbel modus

  Skjermen kan brukes til en rekke oppgaver siden den kan kontrolleres i både 2D- og 3D-modus. 4K UHD-oppløsningspanelet gir flott bildekvalitet og ekte fargegjengivelse i 2D- og 3D-modus. Den integrerte prosessorkjernen for signalavspillingen gir innholdsskapere og sluttbrukere full kontroll over kvaliteten og karakteristikkene til dybdeeffekten på bildet.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Slank rammedesign for et stilig utseende

  En slank rammedesign legger et stilig utseende til en offentlig skjerm, slik at den glir varsomt inn i nesten alle miljøer. Dessuten gjør designen skjermen ideell for videoveggmatriser.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i