Fidelio

Philips Fidelio

Nano hjemmekinohøyttaler

  Philips Fidelio

  Nano hjemmekinohøyttaler

  Liten, men kraftig

  Philips Fidelio B1 nanohjemmekinohøyttaleren er en overraskende liten enhet som gir kraftig, realistisk og omsluttende lyd. Den har trådløse tilkoblingsmuligheter og en stilren design, som gjør at den passer naturlig inn i alle hjemmekinoer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Nano hjemmekinohøyttaler

5.1-kanals trådløs subwoofer, Bluetooth® aptX og ACC, Én HDMI-inngang og HDMI ARC-utgang, Microbeam-teknologi B1/12 Finn lignende produkter

Liten, men kraftig

Fantastisk kinolignende lyd

 • Microbeam-teknologi gir virkelig omsluttende lyd

  Microbeam-teknologi gir virkelig omsluttende lyd

  Microbeam-teknologi gjør det mulig å levere kraftig, presis lyd fra en kompakt formfaktor. De fire høysensitivitetsdriverne (to på sidene og to i midten) er plassert i en krysskonfigurasjon, slik at lyden stråler over et 180-graders lydområde med et svært stort ideelt lyttested. Dette resulterer i en kompakt, dynamisk hjemmekinohøyttaler som trekker deg dypere inn i handlingen.

 • Diskanthøyttaler med bølgeleder gir deg mulighet til å høre alle detaljene

  Diskanthøyttaler med bølgeleder gir deg mulighet til å høre alle detaljene

  To bølgeledere på toppen av diskanthøyttaleren gir lyden ekstra piff med hi-fi-kvaliteter. Hver bølgeleder består av en soft dome-diskanthøyttaler med et neodymmagnetsystem som fungerer med en dedikert forsterker og tuning. De 18 hullene gjennom hele bølgelederen har økende diameter for å sikre et konstant utgangsnivå fra hvert hull. Resultatet er en virtuell serie med diskanthøyttalere der hvert hull fungerer som en enkelt diskanthøyttaler og projiserer høye frekvenser mot vegger og reflekterer lyden mot lytteren.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • Utrolig kompakt og plassbesparende

  Utrolig kompakt og plassbesparende
 • Slank trådløs subwoofer for vertikal og horisontal plassering

  Slank trådløs subwoofer for vertikal og horisontal plassering
 • 5.1-kanals lydutgang

  B1 har 5.1-kanals lyd og seks innebygde forsterkere som leverer topp lydkvalitet. Dette 5.1-kanalers systemet bruker de samme høyttalerkanalene og den samme konfigurasjonen, med fronthøyttalere til venstre og høyre side, en senterhøyttaler, to surroundhøyttalere og en subwoofer. Det støtter Dolby Digital Pro Logic 2.

 • Slank, kompakt subwoofer sikrer dyp og kraftig bass

  La store, plasskrevende subwoofere høre fortiden til. Med en dybde på bare 86 mm er denne subwooferen diskré og enkel å plassere i hjemmekinoanlegg i alle størrelser. Og mindre størrelse betyr ikke dårligere lyd. Denne kompakte subwooferen bruker en sjetteordens båndpass racerbanedesign med en intern høyttaler som er stilt inn på forskjellige frekvenser med to bassrør, noe som gir en bredere frekvensbruk.

 • Koble til en HDMI-inngang for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens HDMI-lydinngang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Dolby Digital og DTS

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i