In.Sight trådløs HD-babymonitor

  In.Sight trådløs HD-babymonitor

  Føl deg nær babyen hele tiden

  Den trådløse Philips In.Sight HD-babymonitoren gjør at du kan se og høre babyen ved å bruke smarttelefon/nettbrett. Du ser i krystallklar HD-kvalitet, og med nattsyn kan du også se babyen i mørket. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

In.Sight trådløs HD-babymonitor

Følg med hvor enn du er, Hør og snakk, nattesyn, For smarttelefonen, nettbrettet, Drevet av iVideon B120S/10 Finn lignende produkter

Føl deg nær babyen hele tiden

Se hva som skjer uansett hvor du er, ved å bruke smarttelefon/nettbrett

 • Video er kryptert for sikker kobling

  Video er kryptert for sikker kobling

  In.Sight trådløs monitor bruker svært sikker kryptering som ivaretar privatlivet til enhver tid. In.Sight trådløs monitor bruker en unik krypteringsnøkkel hver gang den oppretter en forbindelse, noe som gir deg en svært sikker kobling hver gang du ser på dine kjære.

 • Nattsynmodus for å se babyen klart i mørket

  Nattsynmodus for å se babyen klart i mørket

  Nattsynmodusen gir deg mulighet til å se babyens nydelig ansikt i mørket. Infrarødt lys aktiveres slik at monitoren kan produsere tydelige videoer i svart/hvitt når det er mørkt. Nattsynmodusen slår seg av og på automatisk, eller du kan justere den manuelt.

 • Wi-Fi-babymonitor for plassering hvor som helst i hjemmet

  Få ro i sjelen med In.Sight trådløs babymonitor. Den kobles til Wi-Fi 802.11 bgn-nettverk. Plasser monitoren på barnerommet, så kan du se og høre babyen fra smarttelefonene uansett hvor du befinner deg.

 • Hør babyen din kontinuerlig selv når telefonen er låst

  In.Sight trådløs HD-babymonitor streamer lyd kontinuerlig selv når smarttelefonene er låst eller når du dokker eller lader smarttelefonene.

 • Enkelt oppsett av Wi-Fi-babymonitor via QR-kode

  Oppsettet er enkelt med appen som genererer en QR-kode for Wi-Fi-innstillingene i hjemmet. Med QR-koden pares monitoren automatisk med Wi-Fi-nettverket, enkelt og umiddelbart.

 • PVC-BFR-frie strømkabler og monitor

  In.Sight trådløs HD-babymonitor er uten bromerte flammehemmere (BFR) og polyvinylklorid (PVC). Den oppfyller de strenge sikkerhetsstandardene for barn og er helt barnesikker, trygg og miljøvennlig.

 • Snakk øyeblikkelig til babyen via smarttelefoner

  Med In.Sight trådløs HD-babymonitor kan du snakke til babyen når du vil. Du trykker ganske enkelt på taleknappen på smarttelefonene så kan du synge enn vuggesang for barnet. Se at barnet sovner til lyden av stemmen din.

 • Del monitorer med andre smarttelefon-brukere

  Del monitor med ektefellen, familien, vennene dine eller barnevakten. Med appen kan du dele hver monitor med to andre brukere, slik at de også har tilgang til video og lyd via smarttelefonen. Du kan dessuten oppgradere appen og dele monitoren med opptil 16 brukere.

 • Du mottar varsler på telefonen når monitoren registrerer støy/bevegelse

  Det er umulig å forutsi når noe kan skje med babyen. In.Sight trådløs HD-babymonitor fortsetter hele tiden overvåkingen med justerbar støy- og bevegelsesregistrering. Du blir varslet hvis støy eller bevegelser registreres. Motta automatiske varslinger på smarttelefonene når monitoren registrerer bevegelser eller støy.

 • Sanntidsovervåking med temperatur- og luftfuktighetssensor

  Temperatur- og luftfuktighetssensorene til den trådløse In.Sight HD-babymonitoren viser temperaturen og luftfuktigheten på smarttelefonen. Luftfuktighetssensoren måler luftfuktigheten og kan oppdage om luften er tørr og kan irritere babyens luftveier. Appen varsler deg til og med når temperaturen er for høy eller lav.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er gratis og ubegrenset å vise video i sanntid over Wi-Fi-hjemmenettverket med den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning. Det er også gratis å vise video i sanntid eksternt (enten via et eksternt Wi-Fi- eller 3G-nettverk) i et ubegrenset antall økter, men med en tidsbegrensning på 5 minutter per økt.
 • Lengre tider for eksterne visningsøkter og andre premiumfunksjoner kan kjøpes fra appen. Disse betingelsene kan endres.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i