Bærbar CD-spiller

  Bærbar CD-spiller

  PLUSS digital FM-radio

  Det er mye som taler for den allsidige, bærbare CD-spilleren AZT3202 som også har FM-radio. Den kan spille egeninnspilte CDer, lagre opptil 30 forhåndsinnstilte FM-radiostasjoner og har digital, dynamisk bassforsterking for uovertruffen basslyd.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PLUSS digital FM-radio

med 30 forhåndsinnstillinger

 • 45-sekunders ESP™

  Elektronisk støtbeskyttelse er en praktisk funksjon som sørger for forstyrrelsesfri gjengivelse av musikk, selv om CD-spilleren utsettes for støt mens du jogger eller er i bevegelse. Enheter med elektronisk støtbeskyttelse har en intelligent elektronisk buffer som kan justere både innholdet og laserrotasjonshastigheten automatisk for å garantere uavbrutt musikklytting.

 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i