CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  Kompakt, digital og personlig

  AZ3013 er en klassiker med pålitelig lyd og tøft utseende som leverer det den lover. En bærbar CD-spiller og digital tuner med dynamisk bassheving som får musikken til å eksplodere med overlegen basslyd.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kompakt, digital og personlig

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • CD-programmering / shuffle/gjenta

  CD-programmering / shuffle/gjenta

  Med funksjonen Shuffle/Program/Gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – Shuffle, Program eller Gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Digital stasjonssøking med forvalg

  Digital stasjonssøking med forvalg
 • Flerfunksjonell LCD-skjerm

  Flerfunksjonell LCD-skjerm
 • Kompatibel med CD-R og CD-RW

  CD-RW-kompatibel betyr at lydanlegget kan spille av både CD-R- (CD-Recordable) og CD-RW-plater (CD-Rewritable). På CD-R-plater kan man bare spille inn én gang, mens man kan spille inn musikk eller skrive inn data flere ganger på CD-RW-plater . Disse platene kan bare spilles av på kompatible audio-CD-spillere. Laser-pickupen og CD-dekoderkretsene på CD-RW-kompatible spillere er spesielt utformet til å lese det spesielle lydinnspillingslaget med faseendringer på CD-RW-plater, slik at du alltid kan spille av musikk fra CDer du har spilt inn selv, på CD-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i