CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  Komplette tilkoblingsmuligheter

  Topp CD/MP3-lydmaskin og digital tuner med Woox-lydteknologi. Har unik PC-link for høykvalitetsavspilling av MP3-filer til harddisken på PCen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Komplette tilkoblingsmuligheter

med spillport og USB PC-link

 • wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • USB PC-link gjør PCen om til en enorm MP3-jukeboks

  Med USB PC-link kan du spille av MP3-musikk gjennom de kraftige høyttalerne på et Philips-lydanlegg i stedet for PC-høyttalerne. Ved å koble PCen direkte til lydanlegget med en USB-kabel kan du overføre MP3-musikken direkte til lydanlegget og dermed gjøre om PCen til en "MP3-jukeboks". Kontrollknappene og fjernkontrollen på lydanlegget gir enkel navigering og kontroll med MP3-musikken som er lagret i MusicMatch-spillelisten. I tillegg kan du se sangtittelen og hvor lenge du har spilt, på skjermen på lydanlegget.

 • MP3-CD-avspilling betyr at MP3 spilles av som en vanlig audio-CD.

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Spillporten gir en svært realistisk spillopplevelse

  Spillporten er en enkel tilkoblingsløsning som kobler spillkonsollen direkte til lydanlegget for bedre kvalitet på lyden i spillene dine. Du kan velge mellom tre spennende lydinnstillinger i spillportmodus: Med hurtigmodus sparkes adrenalinet i gang i raske bil- og flyspill, slagmodus gir mer kraft i slaget i kampspill mann mot mann, og i blastmodus vil du få full bakoversveis av eksplosjoner i krigsspill og lignende. Med spillblandingsmodusen MIX-IT, som er tilgjengelig på Mini Hi-Fi-systemer, kan du blande lyden fra spill med en favorittlåt fra en CD, radiostasjon eller ekstern spiller.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i