CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  Fjernkontrollén MP3-musikk fra PCen

  AZ2538 med sin unike design for vertikal eller horisontal plassering, er bare for dem med omløp. Den har USB PC-link for PC-musikken og spillport for total fordypning i spillet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fjernkontrollén MP3-musikk fra PCen

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • USB PC-link gjør PCen om til en enorm MP3-jukeboks

  Med USB PC-link kan du spille av MP3-musikk gjennom de kraftige høyttalerne på et Philips-lydanlegg i stedet for PC-høyttalerne. Ved å koble PCen direkte til lydanlegget med en USB-kabel kan du overføre MP3-musikken direkte til lydanlegget og dermed gjøre om PCen til en "MP3-jukeboks". Kontrollknappene og fjernkontrollen på lydanlegget gir enkel navigering og kontroll med MP3-musikken som er lagret i MusicMatch-spillelisten. I tillegg kan du se sangtittelen og hvor lenge du har spilt, på skjermen på lydanlegget.

 • MP3-CD-avspilling betyr at MP3 spilles av som en vanlig audio-CD.

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Spillporten gir en svært realistisk spillopplevelse

  Spillporten er en enkel tilkoblingsløsning som kobler spillkonsollen direkte til lydanlegget for bedre kvalitet på lyden i spillene dine. Du kan velge mellom tre spennende lydinnstillinger i spillportmodus: Med hurtigmodus sparkes adrenalinet i gang i raske bil- og flyspill, slagmodus gir mer kraft i slaget i kampspill mann mot mann, og i blastmodus vil du få full bakoversveis av eksplosjoner i krigsspill og lignende. Med spillblandingsmodusen MIX-IT, som er tilgjengelig på Mini Hi-Fi-systemer, kan du blande lyden fra spill med en favorittlåt fra en CD, radiostasjon eller ekstern spiller.

 • Vertikal plassering for estetiske, plassbesparende spillere

  Vertikal plassering sparer plass og gjør anlegget mer estetisk ved at du kan velge om du vil plassere CD-Soundmachine enten på den vanlige, horisontale måten eller plassbesparende og pent vertikalt. Ny teknologi og design sikrer at systemet virker like godt med vertikal som horisontal plassering. I tillegg holder et spesielt utformet stativ for CD-lydmaskinen systemet fast på plass, slik at du får like god lyd når det er plassert vertikalt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i