CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  Ultimat spillopplevelse

  Du er ung og full av liv og vil ha den ultimate spillopplevelsen! Den tøffe AZ2535 med Philips' spillport gir deg kraftig MAX-lyd slik at du virkelig kan høre og føle spillopplevelsene og din favorittmusikk!

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultimat spillopplevelse

Med MAX-lyd

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Kassettspiller med autostopp

  Kassettspiller med autostopp
 • Spillporten gir en svært realistisk spillopplevelse

  Spillporten er en enkel tilkoblingsløsning som kobler spillkonsollen direkte til lydanlegget for bedre kvalitet på lyden i spillene dine. Du kan velge mellom tre spennende lydinnstillinger i spillportmodus: Med hurtigmodus sparkes adrenalinet i gang i raske bil- og flyspill, slagmodus gir mer kraft i slaget i kampspill mann mot mann, og i blastmodus vil du få full bakoversveis av eksplosjoner i krigsspill og lignende. Med spillblandingsmodusen MIX-IT, som er tilgjengelig på Mini Hi-Fi-systemer, kan du blande lyden fra spill med en favorittlåt fra en CD, radiostasjon eller ekstern spiller.

 • Kompatibel med CD-R og CD-RW

  CD-RW-kompatibel betyr at lydanlegget kan spille av både CD-R- (CD-Recordable) og CD-RW-plater (CD-Rewritable). På CD-R-plater kan man bare spille inn én gang, mens man kan spille inn musikk eller skrive inn data flere ganger på CD-RW-plater . Disse platene kan bare spilles av på kompatible audio-CD-spillere. Laser-pickupen og CD-dekoderkretsene på CD-RW-kompatible spillere er spesielt utformet til å lese det spesielle lydinnspillingslaget med faseendringer på CD-RW-plater, slik at du alltid kan spille av musikk fra CDer du har spilt inn selv, på CD-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i