CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  MP3-CD-avspilling

  Ta med deg denne og de hører at du kommer. En bærbar spiller som tar både standard og små (MP3-)CDer. Den fungerer også som en digital tuner og har lydstyrke nok til å skape liv i gaten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

MP3-CD-avspilling

 • 10 timer med MP3-CD-musikk

  10 timer med MP3-CD-musikk

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Flerfunksjonell LCD-skjerm

  Flerfunksjonell LCD-skjerm
 • Tastatur for enkel tilgang til musikkspor og radiostasjoner

  Tastaturet for enkel tilgang er et numerisk tastatur som på en telefon, og er et enkelt og praktisk verktøy for valg av CD-spor og forhåndsinnstilte radiostasjoner eller søking etter nye radiostasjoner. Du finner det foran på apparatet, med ti numeriske taster å velge med samt programmering med ett trykk. Bare tast inn nummeret på sporet eller stasjonen eller tast inn frekvensen. Med tastaturet for enkel tilgang er det alltid lett å finne fram til det du vil høre, enten det er på en CD, en forhåndsinnstilt radiostasjon eller en ny frekvens du vil prøve ut.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i