Klokkeradio

  Klokkeradio

  Våkn opp med bildet av dine kjære.

  Hvorfor ikke få litt glede inn i hverdagen ved å ha et kjært bilde eller en favorittsang ved din side? Philips' klokkeradio med 7" fargeskjerm og praktisk USB-/SD-kortspor kan hjelpe deg å få en god start på dagen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Våkn opp med bildet av dine kjære.

 • 7" fargeskjerm for enkel visning av klokke, radio og kalender

  7" fargeskjerm for enkel visning av klokke, radio og kalender

  Hvis du vil se innholdet på LCD-skjermen tydelig, har Philips-klokkeradioen et stort visningsområde som gjør det enkelt å se klokkeslett og alarm, selv på avstand. Den er ideell for eldre eller svaksynte.

 • Våkn opp til naturens lyder og start dagen med friskt mot.

  Våkn opp til naturens lyder og start dagen med friskt mot.

  Mange vekkerklokker har mange forskjellige alarmvalg. Det spesielle med denne Philips-klokkeradioen er at den vekker deg med lyder fra naturen, radio eller tradisjonell alarmlyd. Uansett hvilke krav du har til en vekkerklokke, om du vil våkne uten stress til lyder fra naturen eller favorittmusikken din, så har denne klokkeradioen alt.

 • Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Slapp av eller sovne til fredelige lyder. Philips-klokkeradioen leveres med flere forhåndslastede avslappende musikkstykker. Velg mellom regnskurer, bølger på havet, spa-musikk og mye mer.

 • Hør på musikk eller på radiostasjoner mens du ser på bilder.

  Hør på musikk eller på radiostasjoner mens du ser på bilder.

  Se på bildene dine mens du hører på favorittmusikken eller en FM-radiostasjon. Velg ganske enkelt "Photo with music" fra menyen, og len deg deretter tilbake og gled deg over begge samtidig. Philips-klokkeradioen leveres med USB- og SD-minnekortspor slik at du kan spille av favoritt-MP3- og WMA-musikken på klokkeradioen, og du kan se på de digitale favorittbildene dine på LCD-skjermen.

 • Favorittbildet ditt ved siden av sengen

  Favorittbildet ditt ved siden av sengen

  Takket være fullstendig filoverføring kan du enkelt vise digitale bilder ved sengen via SD-kortsporet. Sett inn minnekortet i Philips-klokkeradioen, og de digitale bildene vises direkte på enheten. Nå kan du gjenoppleve favorittøyeblikkene med familie og venner ved sengen.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • USB- og SD-kortspor for avspilling av bilder og musikk

  USB- og SD-kortspor for avspilling av bilder og musikk

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer musikk og flere bilder via USB- og SD-kortsporene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i