Klokkeradio

  Klokkeradio

  Stilig klokkeradio med talemeldinger

  En smart "livsledsager" som lar deg ta opp talemeldinger til familiemedlemmer, hver med sin egen talepostkasse. Philips' klokkeradio som kan plasseres på bordet eller festes på veggen, leveres også med funksjoner for klokke, radio og lysbildefremvisning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stilig klokkeradio med talemeldinger

og fargeskjerm

 • FM digital innstilling for forhåndsvalg av radiostasjoner

  FM digital innstilling for forhåndsvalg av radiostasjoner

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-spilleren. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Stilig slank design med valgfritt bordstativ eller veggmontering

  Stilig slank design med valgfritt bordstativ eller veggmontering

  Philips-lydsystemet er den perfekte kombinasjonen av en slank og allsidig design, og det er smart utformet for å passe inn i stuen. Basen til lydsystemet er et stativ, slik at du kan plassere systemet sikkert og pent på en hylle eller i et skap. Hvis det er montert på veggen, er det like fleksibelt som det frittstående stativet.

 • Koble enkelt til alle PCer via standard-USB-porten

  Musen kan enkelt kobles til alle PCer ved hjelp av standard-USB-porten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i