Klokkeradio

  Klokkeradio

  Våkn opp til klar DAB+-radio uten forstyrrelser

  Våkn opp til musikk fra flere kilder med Philips' klokkeradio AJB3552/12 med stor LCD-skjerm. En innebygd DAB+-radio uten forstyrrelser gir deg flere radiokanaler med musikk. Tre brytere foran lar deg enkelt stille inn klokkeslett og alarm. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

Stor skjerm, DAB+/FM, digital tuning, Alarm, Tids- og alarm-backup AJB3552/12 Finn lignende produkter

Våkn opp til klar DAB+-radio uten forstyrrelser

 • Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Lyssensor for automatisk dimming gir en behagelig skjermvisning

  Lyssensor for automatisk dimming gir en behagelig skjermvisning

  Du kan alltid være trygg på at du kan se det som står på skjermen, uansett hvilken tid på døgnet det er. Den innebygde lyssensoren leser av lysstyrken i rommet og avgjør deretter hvor lyssterk skjermen må være for at du skal kunne se tydelig. Om dagen, eller under sterke lysforhold, økes lysstyrken automatisk slik at du enkelt kan se skjermen selv om det er lyst i rommet. Om natten, eller under veldig svake lysforhold, senkes lysstyrken på skjermen slik at du får et dust lys som ikke føles ubehagelig å se på, og som gjør at du kan sove uten å bli forstyrret.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Klokkeradioen har en funksjon for automatisk tidsinnstilling, slik at du aldri trenger å stille klokken. Klokken synkroniseres automatisk med radiosignaler, selv når den er slått av. Den oppdateres automatisk innen ett minutt etter at det har oppstått et behov for justering, og synkroniserer rutinemessig med radiosignaler for å sikre at den alltid viser nøyaktig klokkeslett. Fra den første gangen du tar klokkeradioen ut av esken til et strømbrudd finner sted, kan du stole på at dette Philips-produktet gir deg riktig tidspunkt, pålitelig og uten problemer.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Digital radio for en klar radioopplevelse uten forstyrrelser

  Digital radio for en klar radioopplevelse uten forstyrrelser

  Digital radio er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. Digitale stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det ikke blir endringer når du er i bevegelse.

 • Brukervennlig klokkeinnstilling for instruksjonsfritt oppsett av klokke og alarm

  Klokken og alarmen er så enkle å sette opp at du kanskje ikke trenger å se i hurtigstartveiledningen eller brukerveiledningen. Bare se på klokkeradioens knapper for å stille inn klokken og alarmen.

 • Justerbar gjentatt vekking for fleksibel ekstra slumretid

  Nyt noen få ekstra øyeblikk med søvn når det er vanskelig å stå opp om morgenen. Når alarmen går, trenger du bare å trykke én gang på knappen for å gjenta alarmen, så kan du døse av i fem minutter til. Hvis du vil slumre litt lenger, trykker du på knappen to ganger for å døse av i ti minutter til, og tre ganger for 15 minutter – eller bare trykk seks ganger for å sove opptil 30 minutter lenger. Så lenge alarmen ikke slås av, kan du slumre så mange ganger du vil. Få de viktige ekstra minuttene med søvn, vel vitende om at alarmen alltid går av igjen.

 • Sleep timer slår automatisk av radioen på et forhåndsangitt tidspunkt

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opp til 1 time), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår den seg automatisk av til strømsparende, stille ventemodus. Med Sleep Timer kan du sovne til favorittprogrammet uten å telle sauer eller bekymre deg for strømregningen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i