Klokkeradio

  Klokkeradio

  Digital radio med krystallklar lydkvalitet

  Med den slanke og bærbare AJ5100 kan du nå nyte musikk med CD-kvalitet fra DAB (Digital Audio Broadcasting). Brukervennlige funksjoner, som de 5 ettrykksknappene, gjør at du får umiddelbar tilgang til favorittstasjonene dine.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital radio med krystallklar lydkvalitet

 • DAB-radio uten forstyrrelser

  DAB-radio uten forstyrrelser

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og krystallklar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og settene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Nett- eller batteridrevet

  Nett- eller batteridrevet
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i