Klokkeradio

  Klokkeradio

  En strålende morgen

  Gled deg over å kunne vise tiden på den overflaten du selv velger. Gjør bildet skarpere eller vend det , slik at det alltid er klart og lesbart på veggen eller taket. Denne klokken stiller også tiden automatisk og har melodi, radio eller summealarm som alarm. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

Tidsprojeksjon, FM, digital tuning, Dobbel alarm, Tids- og alarm-backup AJ5030/12 Finn lignende produkter

En strålende morgen

med en tidsprojeksjon

 • Våkne opp til en melodi, en summelarm eller til radio

  Våkne opp til en melodi, en summelarm eller til radio

  Få en fin start på dagen med et valg av ulike alarmer. Du kan våkne til en summelarm eller til en melodi – eller du kan velge å bli vekket av favorittradiostasjonen din.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter bytter den automatisk til en strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Fleksibel projeksjonsvinkel for enkel visning, hvor som helst

  Få det slik du vil med en klokke som viser tiden der du ønsker det, takket være et projeksjonsrør som har en fleksibel visningsvinkel. Røret kan justeres horisontalt eller vertikalt, med finjusterte kontroller, slik at du får et bilde av tiden akkurat der du vil – på veggen, i taket eller på et møbel. Du kan se tiden uten at du trenger å vri hodet, samtidig som det ser flott ut.

 • Justerbart fokus for den skarpeste tidsprojeksjonen

  Få projiserte bilder av tiden som alltid er skarpe takket være en brukervennlig fokuskontroll. Du kan justere fokuskontrollen for å opprettholde en rekkevidde på 1 til 2,5 meter for tydelig projiserte bilder. Gled deg over skarpe bilder, og at du alltid kan se tiden enkelt og greit.

 • Flippkontroll for å invertere projeksjonsbildet

  Denne klokkeradioen projiserer tiden på veggen eller i taket slik at det er enkelt å se. Med flippkontrollfunksjonen kan du umiddelbart rotere den projiserte tiden 180 grader slik at det er enklere å se uansett hvor du er i rommet.

 • Koble til og still klokken automatisk

  Ta klokken ut av boksen, koble den til, og klokkeslettet har allerede blitt stilt – automatisk. Den intelligente klokken leser av forhåndsinnstilt data og stiller klokkeslettet riktig i henhold til den standard tidssonen. Hvis du bor utenfor den standard tidssonen, trenger du bare å trykke på tidssoneknappen, og klokken tilbakestiller klokkeslettet. Nå trenger du ikke lenger å lese håndbøker eller fikle med knapper.

 • Tids- og alarm-backup for vekking til riktig tid selv når strømmen går

  Hvis det oppstår en strømfeil, vil denne intelligente klokken fremdeles fungere og opprettholde den pålitelige tiden og innstillingene dine. Den angitte alarmen forblir aktiv selv når skjermen er avslått – alt takket være et forhåndsinstallert batteri. Når strømmen kommer tilbake, trenger du ikke å justere klokken eller legge inn innstillingene på nytt. Og selv om strømmen ikke kommer tilbake, gir batteriet nok energi til at summealarmen ringer på alarmtidspunktet du har angitt - noe som betyr at du aldri forsover deg.

 • Justerbar skjermlysstyrke for behagelig visning

  Med justerbar skjermlysstyrke kan du tilpasse skjermen til dine behov.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i