Klokkeradio

  Klokkeradio

  Alltid klar, alltid presis

  Denne klokkeradioen fra Philips har mye lyd, er svært brukervennlig og spiller av det beste fra radio med digital FM-stasjonssøking. Den store skjermen viser deg klokkeslettet ved ett øyekast, og den innebygde reservestrømforsyningen garanterer at du våkner i tide, selv etter strømbrudd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

Stor skjerm, FM, digital tuning, Dobbel alarm, Tids- og alarm-backup AJ3400/12 Finn lignende produkter

Alltid klar, alltid presis

med stor skjerm

 • Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter bytter den automatisk til en strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Stor skjerm for enkel visning

  Med den store skjermen kan du enkelt se innhold på skjermen. Nå kan du enkelt se klokkeslettet og alarmen, selv på avstand. Den er ideell for eldre eller svaksynte.

 • Brukervennlig klokkeinnstilling for instruksjonsfritt oppsett av klokke og alarm

  Klokken og alarmen er så enkle å sette opp at du kanskje ikke trenger å se i hurtigstartveiledningen eller brukerveiledningen. Bare se på klokkeradioens knapper for å stille inn klokken og alarmen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i