Klokkeradio

  Klokkeradio

  Våkn opp til radio eller summing

  Stilig klokkeradio med dobbel alarm for to uavhengige vekketider.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Våkn opp til radio eller summing

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • AM/FM-tuner for en god radioopplevelse

  AM/FM-tuner for en god radioopplevelse
 • Enkel alarm-/tidsinnstilling

  Enkel alarm-/tidsinnstilling
 • Stor LCD-skjerm gjør det enklere å velge kontrollfunksjoner

  Den store LCD-tekstskjermen fører deg lekende lett gjennom kontrollalternativene og bakbelysningen gjør det enkelt å styre et fullstendig hjemmekinoanlegg i mørket. Hold deg informert, behold kontrollen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i