Klokkeradio

  Klokkeradio

  Snakkende vekkerklokke med talebekreftelse

  De tar mindre plass og ser mye penere ut enn vanlige klokkeradioer, men de virker like godt og er like pålitelige.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Snakkende vekkerklokke med talebekreftelse

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • AM/FM-tuner for en god radioopplevelse

  AM/FM-tuner for en god radioopplevelse
 • Vekking med variasjoner

  Hanegal-alarm er en annerledes og morsom vekkefunksjon. Du kan også velge radiovekking eller vanlig vekkelyd. Bare trykk på vekkeinnstillingsknappen og angi tidspunkt og stil. Når du har valgt hanegal-vekking, vises en hane (rooster) på vekkerklokkeskjermen. Du kan prøve ut lyden i demomodus. Med hanegal-vekking får du en morsom start på dagen med oppvåkning til hanegal.

 • Talebekreftelse for innstilling av klokke og vekkefunksjon

  Talebekreftelse er en beroligende elektronisk stemme som bekrefter hvilken funksjon vekkerklokken er innstilt på. Når du trykker på en funksjonsknapp på vekkerklokken, hører du en elektronisk stemme som sier "Still klokken", "Still vekking" eller "Alarm på/av", og som dermed bekrefter at du har aktivert riktig funksjon. Med stemmebekreftelse slipper du å gjøre feil når du skal stille klokken eller vekketidspunkt eller aktivere vekkefunksjonen. Med denne funksjonen vil du alltid være i rute!

 • Vekketidsvisning viser deg vekketiden

  Vekketidsvisning viser alltid både gjeldende klokkeslett og hvilket klokkeslett du har stilt for vekking. Med den kontinuerlige visningen trenger du ikke trykke på en knapp for å se om vekkefunksjonen er slått på og når den kommer til å sette i gang. Med vekketidsvisning kan du føle deg trygg på at vekkefunksjonen er på, og at du blir vekt på riktig tidspunkt.

 • Viser når batteriene må lades opp eller byttes

  For at du skal vite når batteriene må lades opp eller byttes.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i