Klokkeradio med værvarsel

  Klokkeradio med værvarsel

  Informasjon om været med et tastetrykk

  Start dagen riktig – hver dag. Den kompakte klokkeradioen med værvarsel fra Philips har en radiokontrollert klokke og ikoner for grafisk værmelding med indikatorer i flere farger. Den pålitelige værmelderen sørger for at du er punktlig – alltid. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio med værvarsel

Innendørs-/utendørstemperatur AJ260/12 Finn lignende produkter

Informasjon om været med et tastetrykk

 • Lys- og værindikator med flere farger

  Lys- og værindikator med flere farger

  Denne tøffe flerfargede værindikatoren lyser opp i mange forskjellige farger avhengig av værforholdene. Fra oransje på solskinnsdager, blått på overskyede dager eller lilla på regntunge dager, du kan se hvordan været er selv om du står et stykke unna klokkeradioen.

 • Temperaturvisning for både innendørs- og utendørstemperatur

  Temperaturvisning for både innendørs- og utendørstemperatur

  Værinformasjon for hånden. Philips-klokkeradioen gir deg den mest oppdaterte temperaturmålingen som er tilgjengelig. Den smarte temperatursensoren viser utendørstemperaturen når som helst.

 • Innebygd hygrometer viser fuktigheten innendørs

  Innebygd hygrometer viser fuktigheten innendørs

  Philips-klokkeradioen gir deg de mest oppdaterte målingene av relativ fuktighet som er tilgjengelig. Den smarte sensoren viser innendørs fuktighet når som helst.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Digital radiokontrollert klokke for nøyaktige tidsinnstillinger

  Den radiokontrollerte klokken synkroniseres automatisk med det lokale standardklokkeslettet for radiokringkasting, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å kontrollere om den går riktig eller stille på den. Nøyaktig klokkeslett uten ventetid sikres daglig eller mens klokken står på. Du kan være sikker på at du alltid kommer i tide til alle avtaler.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i