Klokkeradio med værvarsel

  Klokkeradio med værvarsel

  Informasjon om været med et tastetrykk

  Hils på din personlige værstasjon. Inneholder grafiske væranimasjoner og indikatorer i flere farger. Den leveres også med FM-radio, og har en behagelig, dobbel vekkealarm. Den er smart, men enkel, så du kan planlegge hver dag. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio med værvarsel

Innendørstemperatur AJ210/12 Finn lignende produkter

Informasjon om været med et tastetrykk

 • Lys- og værindikator med flere farger

  Lys- og værindikator med flere farger

  Denne tøffe flerfargede værindikatoren lyser opp i mange forskjellige farger avhengig av værforholdene. Fra oransje på solskinnsdager, blått på overskyede dager eller lilla på regntunge dager, du kan se hvordan været er selv om du står et stykke unna klokkeradioen.

 • Temperaturvisning for innendørstemperatur

  Temperaturvisning for innendørstemperatur

  Værinformasjon for hånden. Philips-klokkeradioen gir deg den mest oppdaterte temperaturmålingen som er tilgjengelig. Den smarte temperatursensoren viser innendørstemperaturen når som helst.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Sleep timer slår automatisk av radioen på et forhåndsangitt tidspunkt

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opp til 1 time), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår den seg automatisk av til strømsparende, stille ventemodus. Med Sleep Timer kan du sovne til favorittprogrammet uten å telle sauer eller bekymre deg for strømregningen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i