Bærbar radio

  Bærbar radio

  Digital radio med krystallklar lydkvalitet

  AE5900 er en digital radio med en elegant lærutførelse. Den leveres også med line-in-tilkobling for MP3-spilleren. Den innebygde vekkerklokken og kjøkkentimeren gjør den ideell på soverommet eller på kjøkkenet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital radio med krystallklar lydkvalitet

 • DAB-radio uten forstyrrelser

  DAB-radio uten forstyrrelser

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og krystallklar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og settene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Kompatibel med DAB og FM for en god radioopplevelse

  Kompatibel med DAB og FM for en god radioopplevelse

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Linjeinngang-tilkobling for den bærbare MP3-spilleren

  Med linjeinngang-tilkobling for MP3 får du direkte avspilling av MP3-innhold via lydsystemet. Ved å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet med den innebygde linjeinngangsjack-kontakten kan du nyte flott lydkvalitet mens du spiller favorittmusikken din fra den bærbare MP3-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i