dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Bluetooth

  dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Nyt musikk fra iPod/iPhone

  Denne Philips AD530/12-dokkinghøyttaleren har innebygde bassrefleks-høyttalere og leverer fyldig, dyp bass og kraftig lyd. Den smarte dokken gjør det mulig å lade iPod/iPhone uten at du trenger å ta den ut av den beskyttende vesken. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler med Bluetooth®

for iPod/iPhone AD530/12 Finn lignende produkter

Nyt musikk fra iPod/iPhone

med denne dokkinghøyttaleren

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Spill av og lad iPod/iPhone samtidig

  Spill av og lad iPod/iPhone samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod/iPhone. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til underholdningssystemet med dokkingstasjon, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

 • Trådløs Bluetooth-streaming av musikk fra iPod/iPhone

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gjør det mulig med enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra iPod eller iPhone på Philips-lydsystemet ditt på en praktisk måte, når som helst.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i