Candle Bent tip

Mignon-sparepære med bøyd tupp

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926668/8727900926668_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Candle Bent tip

  Mignon-sparepære med bøyd tupp

  Mykt og behagelig lys i en energibesparende lyskilde

  Philips-lyskilden kombinerer en elegant design med varig energibesparende teknologi. Med en levetid på opptil ti år er denne lyskilden med lavt forbruk en langvarig løsning for alle typer åpen belysning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Candle Bent tip Mignon-sparepære med bøyd tupp

8 W (35 W), E14, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8727900926668 Finn lignende produkter

Mykt og behagelig lys i en energibesparende lyskilde

Perfekt til lysekroner

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 10 år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i