Ikke tilordnet

LivingWhites

Spiralformet sparepære

  LivingWhites

  Spiralformet sparepære

  Skap lys som passer til øyeblikket

  Integrer den eksisterende hjembelysningen din med LivingAmbiance. Du skifter ganske enkelt lyskilden, og det blir mulig å dimme lyset med LivingAmbiance/LivingWhites-fjernkontrollen. Disse lyskildene fra Philips sparer dessuten energi og penger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LivingWhites Spiralformet sparepære

15 W (69 W), Normal sokkel, Varm hvit 872790092622400 Finn lignende produkter

Skap lys som passer til øyeblikket

 • Dimming uten en veggmontert dimmer

  Dimming uten en veggmontert dimmer

  Du kan dimme LivingWhites-lyskilden med enten en LivingWhites- eller LivingAmbiance-fjernkontroll. Alle Philips-fjernkontroller som er merket med SmartLink, kan brukes til å dimme denne lyskilden.

 • Juster hvert lys individuelt eller i kombinasjon

  Juster hvert lys individuelt eller i kombinasjon

  Når du kobler det til andre Philips LivingAmbiance-produkter, kan du endre fargen, dimme eller justere lysintensiteten på belysning med farget lys, og dimme belysning med hvitt lys.

 • Betjen dette og annen SmartLink-belysning med én fjernkontroll

  Betjen dette og annen SmartLink-belysning med én fjernkontroll

  Alle LivingAmbiance-produkter fungerer sammen via den samme intuitive fjernkontrollen, som dimmer eller endrer fargen på lysene dine individuelt eller samtidig. Du velger selv hvilken kombinasjon du vil ha. Hvis du vil vite hvilke produkter som fungerer sammen, ser du på esken eller produktet. Ser du en SmartLink-logo, betyr det at produktet fungerer sammen med andre SmartLink-produkter.

 • Dimming skaper en koselig stemning

  Et rom med flere lys fremstår som mer levende, siden forskjellige hjørner og sider blir fremhevet. Når disse lysene dimmes, kan du lage en stemning som både er koselig og levende.

 • 8 års levetid

  Sparepærer har lengre levetid enn vanlige glødelamper. Med 8 års levetid vil én sparepære erstatte 8 vanlige glødelamper. Dermed sparer de deg penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

 • Koble hvilken som helst belysning med hvitt lys til en LivingAmbiance-fjernkontroll

  Koble LivingWhites-belysningskontrollpluggen mellom belysningen og stikkontakten, og belysningen fungerer med andre LivingAmbiance-produkter. Dette gjør at du kan kontrollere en belysning du allerede har hjemme med en LivingAmbiance-fjernkontroll, og koble den til andre LivingAmbiance-produkter. Nå kan du få din egen belysning til å bli en del av scenen. Obs: belysningen du kobler til LivingWhites-pluggen, kan ikke ha en berøringsdimmer.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i