Energy Saver

Sparepære, spot

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900850871/8727900850871_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Energy Saver

  Sparepære, spot

  Energibesparende teknologi i en retningsinnrettet lampe

  Denne energibesparende Philips-lampen har løsningen for å redusere strømregningen din. Med den utvidede levetiden er denne spoten med lavt forbruk den perfekte og langvarige erstatningen for halogen- eller glødelampebelysning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Energy Saver Sparepære, spot

8 W (32 W), GX53-sokkel, Varm hvit 8727900850871 Finn lignende produkter

Energibesparende teknologi i en retningsinnrettet lampe

Høy lyskvalitet

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil seks år

  Lang levetid - varer i opptil seks år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil seks år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i