Tornado

Spiralformet sparepære

  Tornado

  Spiralformet sparepære

  Kraftig og kan dimmes

  Tornado er Philips' nyeste og kraftigste energisparende lyskilde. Denne glimrende lille energispareren er superkompakt, den har mer lys og sparer opptil 85 % strøm. Og det fine er at den passer inn i nesten all belysning i hjemmet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado Spiralformet sparepære

13 W (57 W), Liten sokkel, Varm hvit 872790082826900 Finn lignende produkter

Kraftig og kan dimmes

Høy ytelse og liten størrelse

 • Dimming skaper en koselig stemning

  Et rom med flere lys fremstår som mer levende, siden forskjellige hjørner og sider blir fremhevet. Når disse lysene dimmes, kan du lage en stemning som både er koselig og levende.

 • Veldig stor lysmengde

  Lysmengden fra disse lyskildene fra Philips er større enn i de fleste vanlige sparepærer. Du får mye lys mens du gjør aktivitetene dine, som å lese favorittboken din eller hjelpe barna med leksene.

 • Levetid på opptil 8 år

  Moderne teknologi har lengre levetid enn vanlige lyspærer. Med 8 års levetid vil én sparepære erstatte 8 vanlige lyspærer. Dermed sparer de deg penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i