Master Softone dimmable

Sparepære

  Master Softone dimmable

  Sparepære

  Førsteklasses dimming, design og ytelse

  Denne energibesparende lyskilden kan dimmes til 1 % og har førsteklasses ytelse (lengre levetid, høy av/på-kapasitet), mykt, varmt lys og en tradisjonell pæredesign. Den gir deg den gode følelsen av at du sparer penger de neste 20 årene, samtidig som du kjøpte noe vakkert. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Master Softone dimmable Sparepære

12 W, Varm hvit, E27-sokkel 872790082518300 Finn lignende produkter

Førsteklasses dimming, design og ytelse

Kan dimmes, har lang levetid, stemning og ytelse

 • Kan dimmes til 5 %

  Utformet med perfekt dimming for å skape den riktige stemningen for alle aktiviteter, fra en avslappet til en aktiv atmosfære.

 • Sparer deg penger og opptil 80 % energi

  Denne lyskilden sparer deg penger og opptil 80 % energi sammenlignet med en standard lyskilde. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen nå.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i