Halogen Classic

Halogen-spot

  Halogen Classic

  Halogen-spot

  Utmerket energisparing

  Den tradisjonelle pæren har utviklet seg. Halogenlyskilden fra Philips garanterer 30 % umiddelbar energisparing sammenlignet med en vanlig lyspære. Den nye, klassiske lyskilden gir kvalitetslys og kan dimmes. Det er den billigste måten å begynne å spare energi på. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Halogen Classic Halogen-spot

18 W (25 W), Liten sokkel, White 872790082042300 Finn lignende produkter

Utmerket energisparing

Lys med halogenkvalitet med 30 % energisparing

 • Sterkt halogenlys gir bedre kontrast for mer fokus

  Med det sterke lyset fra disse halogenlyskildene fra Philips blir kontrasten dypere, bokstaver skarpere og sikten bedre. Sterkt lys er mer behagelig for øynene og gir bedre fokus.

 • Lyset kommer på med én gang du skrur på

  Rommet fylles av lys idet du skrur på bryteren. Ingen treg start, ingen ventetid, bare umiddelbart lys.

 • Kan dimmes helt ned til en varm glød

  Disse Philips-lyskildene kan dimmes over hele lysspekteret med alle slags dimmere – fra et sterkt halogenlys til en varm og oransje glød med bare litt lys.

 • Dobbel så lang levetid som en vanlig lyskilde

  Denne lyskilden har dobbel så lang levetid som en vanlig lyskilde. Den koster mindre og byr på færre problemer. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stue).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i