Tornado High Lumen

Spiralformet sparepære

  Tornado High Lumen

  Spiralformet sparepære

  Fremragende høy lysstyrke med utmerket design og ytelse

  Denne lyskilden kombinerer utmerket ytelse (tennes raskt, har lengre levetid og høy av/på-kapasitet) med varmt og sterkt lys med høy lysstyrke og en tradisjonell pæredesign. Den gir deg den gode følelsen av at du sparer penger de neste 20 årene, samtidig som du kjøpte noe vakkert Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado High Lumen Spiralformet sparepære

60 W, Varm hvit, E27-sokkel 872790080824700 Finn lignende produkter

Fremragende høy lysstyrke med utmerket design og ytelse

Høy lysstyrke som er varm og sterk, samt langvarig ytelse og levetid

 • Sparer deg penger og opptil 80 % energi

  Denne lyskilden sparer deg penger og opptil 80 % energi sammenlignet med en standard lyskilde. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen nå.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i