EcoClassic50

halogen-mignon

  EcoClassic50

  halogen-mignon

  Strålende lys med halvt energiforbruk

  Philips' EcoClassic50 er de eneste halogenlyskildene som gir deg strålende lys med energieffektivitet i klasse B. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

EcoClassic50 halogen-mignon

20 W (35 W), Liten sokkel, Varm hvit 872790025018310 Finn lignende produkter

Strålende lys med halvt energiforbruk

Strålende halogenlys med energiklasse B

 • Prisbelønt design med en unik teknologi

  Teknologien bak halogenlyspærene EcoClassic50 er overraskende enkel. Innsiden er behandlet med infrarødt reflekterende materiale, slik at det som stråles ut, reflekteres tilbake til fibrene – akkurat som et speil. Mens vanlige lyspærer sløser energi på grunn av det store varmetapet, reflekterer EcoClassic50-lyspærene denne varmen tilbake til fibrene og bruker den på nytt. Ved å bruke varmen to ganger halverer de energiforbruket.

 • Lyset kommer på med én gang du skrur på

  Rommet fylles av lys idet du skrur på bryteren. Ingen treg start, ingen ventetid, bare umiddelbart lys.

 • Kan dimmes helt ned til en varm glød

  Disse Philips-lyskildene kan dimmes over hele lysspekteret med alle slags dimmere – fra et sterkt halogenlys til en varm og oransje glød med bare litt lys.

 • 3 års levetid betyr færre problemer

  EcoClassic50-lyskildene har 3 års levetid, slik at det går lenger tid mellom hver gang du må bytte lyskilde. Én EcoClassic50 med 3 års / 3000 timers levetid erstatter 3 vanlige lyspærer. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i