LED

Lyskilde

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598375/8718696598375_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Lyskilde

  Endre lyssettingen uten å bytte lyskilder

  Noen ganger vil du endre atmosfæren etter det du driver med. Med en Philips SceneSwitch LED kan du enkelt endre lyssettingen med lysbryteren du allerede bruker. Du trenger ingen dimmer eller å installere noe. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 119,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Lyskilde

9, 5 W (60 W), E27, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696598375 Finn lignende produkter

Endre lyssettingen uten å bytte lyskilder

Fungerer med eksisterende lysbryter

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

  Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

  Leveres klart med en rekke flotte lysscener som passer til ulike behov og stemninger. På grunn av den smarte lyskilden er det ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon. Bare bytt ut lyskilden med denne SceneSwitch-lyskilden, så kan du skifte mellom ulike scener ved å trykke på lysbryteren du allerede bruker. Svært billig og enkelt for noe så smart. Nå kan du endre atmosfæren etter hva du holder på med, eller hvordan du føler deg.

 • Gjenopprett lyskilden til standard fabrikkinnstilling

  Gjenopprett lyskilden til standard fabrikkinnstilling

  Hvis du bruker flere lyskilder, og de ikke lenger er synkronisert, kan du trykke raskt på lysbryteren (slå den av og på igjen i løpet av ett sekund) for å gjenopprette lyskilden til standard fabrikkinnstilling.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

 • Fargen på lyset endres ved å trykke på lysbryteren du allerede bruker

  Trykk på lysbryteren for å endre stemning fra lys som ligner naturlig dagslys, til varmt, koselig lys som hjelper deg å slappe av, og nyt øyeblikket. Nå kan du tilpasse belysningen i rommet, eller tilpasse den til humøret ditt.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i