LED

Spot (kan dimmes)

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696581650/8718696581650_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Spot (kan dimmes)

  Det er det på innsiden som teller

  Philips LED-spot i glass er perfekt hvis du vil bytte ut nettspenningshalogen. De ser like ut, og LED-lyset har samme farge og lysintensitet som halogen. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 74,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Spot (kan dimmes)

5 W (50 W), GU10, Hvit, Kan dimmes 8718696581650 Finn lignende produkter

Det er det på innsiden som teller

Perfekt i stedet for halogenspotter

 • Kjølig, energigivende lys

  Kjølig, energigivende lys

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 3000 K og gir deg et kjølig og energigivende lys som er perfekt for å skape en innbydende stemning når du skal ha besøk av venner eller slappe av med en bok.

 • Ensartet lysstrålemønster

  Ensartet lysstrålemønster

  Den optiske linsen gir en suveren lysstråle uten skyggene som vanligvis forekommer ved kanten av strålen i tradisjonelle halogenspotter.

 • Lignende fasong og størrelse som halogenreflektor

  Lignende fasong og størrelse som halogenreflektor

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne LED-reflektor. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle halogenreflektorer.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for effektbelysning

  Perfekt for effektbelysning

  Denne LED-spotten gir moderne bredstrålet belysning (36 grader) og passer til både effektbelysning og generell belysning. Den kan brukes i innfelte bokser og lysarmaturer på strømskinner, og er perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stue og i spiserom.

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Kan dimmes

  Denne lyskilden med jevn dimming ned til 10 % av full lysstyrke kan brukes med de fleste dimmere for å skape ønsket atmosfære. Sjekk kompatibilitetstabellen for dimming for å være sikker på at dimmeren din kan brukes med denne lyskilden.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i