LED

Kapsel (kan dimmes)

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578674/8718696578674_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Kapsel (kan dimmes)

  En kombinasjon av velkjent lys og nyskapende design

  Denne LED-kapselen med nettspenning gir jevnt og klart hvitt lys som kan dimmes. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 99,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Kapsel (kan dimmes)

2, 5 W (25 W), G9, Varmhvit, Kan dimmes 8718696578674 Finn lignende produkter

En kombinasjon av velkjent lys og nyskapende design

Strålende lys for en innbydende stemning

 • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Lys til alle

  Takket være den nyskapende, men klassiske utformingen eliminerer denne LED-pæren skyggen som normalt forekommer ved kanten av strålen. Resultatet? Naturlig, varmhvitt lys overalt.

 • Kan dimmes

  Denne lyskilden med jevn dimming ned til 10 % av full lysstyrke kan brukes med de fleste dimmere for å skape ønsket atmosfære. Sjekk kompatibilitetstabellen for dimming for å være sikker på at dimmeren din kan brukes med denne lyskilden.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i