LED

Reflektor

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578551/8718696578551_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Reflektor

  Varig LED-effektbelysning med en fokusert lysstråle

  Denne retningsbestemte LED-en sørger for en fokusert varmhvit lysstråle. Den passer perfekt som erstatning for tradisjonelle reflektorlamper. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 129,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Reflektor

2, 7 W (40 W), E27, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696578551 Finn lignende produkter

Varig LED-effektbelysning med en fokusert lysstråle

Unngå forstyrrelsen ved å skifte lyskilder

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

 • Lignende fasong og størrelse som halogenspot

  Lignende fasong og størrelse som halogenspot

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne LED-kapsel. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle halogenspotter.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED gir full lyseffekt umiddelbart når de blir slått på. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for effektbelysning

  Perfekt for effektbelysning

  Denne LED-reflektoren gir moderne bredstrålet belysning (36 grader) og passer til både effektbelysning og generell belysning. Den kan brukes i innfelte bokser og lysarmaturer på strømskinner, og er perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stue og i spiserom.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i