LED

Lyspære (kan dimmes)

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577974/8718696577974_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Lyspære (kan dimmes)

  Det rette lyset setter stemningen

  LED fra Philips med varm dimmeeffekt gir en ny opplevelse av dimbare LED. I motsetning til vanlig LED har disse lyskildene en varm, dimbar glød og en klassisk form som gjør at du kan bytte mellom funksjonell hverdagsbelysning eller skape en innbydende og koselig stemning. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 139,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Lyspære (kan dimmes)

13, 5W (100W), E27, Warm Glow, Kan dimmes 8718696577974 Finn lignende produkter

Det rette lyset setter stemningen

Jo mer du dimmer lyset, desto varmere blir fargetonen

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Spesiell optisk design som skaper en glitrende lyseffekt

  Spesiell optisk design som skaper en glitrende lyseffekt

  Denne dekorative lyskilden, med sin klare og elegante design og nyskapende LED-teknologi, produserer en varm og strålende lyseffekt som skaper en koselig stemning hjemme.

 • Dimmer til en varm glød

  Dimmer til en varm glød

  Med denne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2200 K til et lys på 2700 K. Jo mer du dimmer, desto varmere blir lyset.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED gir full lyseffekt umiddelbart når de blir slått på. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for allmennbelysning

  Perfekt for allmennbelysning

  Moderne belysning med standard LED-lyskilder fra Philips for bruk i bordlamper, gulvlamper og hengende lykter. Perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stue og i spiserom.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i