LED

Illum/krone

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696573938/8718696573938_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Illum/krone

  Designet for å bli sett

  Den velkjente designen du liker. De bruker omtrent 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyspærer, takket være det siste innen energibesparende LED-teknologi, og varer ti ganger lengre. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 63,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Illum/krone

2 W (25 W), E27, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696573938 Finn lignende produkter

Designet for å bli sett

Ser bra ut både slukket og tent

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

 • Lignende form og størrelse som glødelamper for illum/krone

  Lignende form og størrelse som glødelamper for illum/krone

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne LED-illum/krone. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle glødelamper for illum/krone.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for dekorative armaturer

  Perfekt for dekorative armaturer

  Moderne belysning i Philips LED-illum/krone for bruk i dekorative armaturer, slik som i lysekroner, takvifter, sminkespeilbelysning og stolpelamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

 • Klassisk stil, moderne LED-teknologi

  LED Classic-lyskilder er basert på standard energibesparende LED-teknologi. Nå kan du benytte en lyskilde i retrostil med avansert teknologi kombinert med klassisk design.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i