LED

Lyskilde

    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696573815/8718696573815_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    LED

    Lyskilde

    Designet for å bli sett

    Den velkjente designen du liker. De bruker omtrent 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyspærer, takket være det siste innen energibesparende LED-teknologi, og varer ti ganger lengre. Se alle fordeler

    Veiledende utsalgspris: kr 69,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Lyskilde

4 W (40 W), E27, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696573815 Finn lignende produkter

Designet for å bli sett

Ser bra ut både slukket og tent

  • Lær om lys

    Lær om lys

    Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

    Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

    Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

    Lang levetid – varer i opptil 15 år

    Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Bra for planeten og kontoen

    Bra for planeten og kontoen

    LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

  • Perfekt for allmennbelysning

    Perfekt for allmennbelysning

    Moderne belysning med standard LED-lyskilder fra Philips for jevn opplysning, som er perfekt for allmennbelysning.

  • Ingen UV eller infrarød

    Ingen UV eller infrarød

    Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

  • Klassisk stil, moderne LED-teknologi

    LED Classic-lyskilder er basert på standard energibesparende LED-teknologi. Nå kan du benytte en lyskilde i retrostil med avansert teknologi kombinert med klassisk design.

  • Lignende form og størrelse som standard glødelamper

    Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne, energibesparende standard LED-lyskilde. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle standard glødelamper.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i